Williams

House
Home / Williams

Williams won MB Silver 2015.

The Williams home has been named a Rustic Retreat. The rustic retreat charms inside and out, drawing on natural textures and colours. These are combined with a modern interior design that compliments the characteristic architecture.

The Williams home feels very spacious as the exposed trusses and grooved plywood ceilings are revealed by a stunning stud height. A homely vibe is apparent, as there is a perfect combination of contemporary and character. Fresh and subtle themes flows through the entire home and open plan build alludes to vast open spaces that spill into the outdoors. Outside there is an expansive deck ideal for entertaining. The home has three bedrooms, a separate living area plus an office which makes for generous indoor living across 252sqm. Timber flooring gives a sense of being grounded, which is also highlighted by the natural light that floods through the extensive glazing.

The home has three bathrooms including the Master Ensuite. Large windows are used throughout the home, and a full-length window captures views of the landscaping from the walk-in shower and bathtub. This creates a sense of bathing in the outdoors. Simple yet Beautiful, the Williams home was a winner of the Master Builders Silver Award 2015.


 Previous  All works Next